Missing "<" on Bread Crumbs

redleashredleash Texas GrinsSan Antonio, TXPosts: 3,674Registered Users Major grins
edited April 16, 2012 in Bug Reporting
REPOSTED from main Support forum:

I am getting good help in the customization forum for my CSS but they suggested I post here for this problem: my galleries pages (Texas, etc.) are missing the "<" symbol from the bread crumbs. They read like this: Home Galleries Landscapes Texas. Not a big deal but the "<" symbol does make it a bit easier to follow the progression of the pages.

Any ideas why this happened?

Here is thread from customization forum: http://www.dgrin.com/showthread.php?t=218874

Thanks,
Lauren
"But ask the animals, and they will teach you." (Job 12:7)

Lauren Blackwell
www.redleashphoto.com
http://www.facebook.com/redleashphoto

Comments

  • rainforest1155rainforest1155 SmugMug Support Hero Posts: 4,437Registered Users Major grins
    edited April 16, 2012
    See my reply in the SmugMug support forum. This isn't a bug.
    Sebastian
    SmugMug Support Hero

    look on the bright side
    http://www.SebastianHosche.com
  • AllenAllen "tweak 'til it squeaks" St. Louis, MoPosts: 9,198Registered Users Major grins
    edited April 16, 2012
    redleash wrote: »
    REPOSTED from main Support forum:

    I am getting good help in the customization forum for my CSS but they suggested I post here for this problem: my galleries pages (Texas, etc.) are missing the "<" symbol from the bread crumbs. They read like this: Home Galleries Landscapes Texas. Not a big deal but the "<" symbol does make it a bit easier to follow the progression of the pages.

    Any ideas why this happened?

    Here is thread from customization forum: http://www.dgrin.com/showthread.php?t=218874

    Thanks,
    Lauren
    This will fix it.

    .gallery_9161462 #breadCrumbTrail {color:#000 !important;}
    Al - Just a volunteer here having fun
    My Website | My Blog
Sign In or Register to comment.