Indexing problems

dennismullendennismullen PhotographerPosts: 709Registered Users Major grins
edited April 5, 2014 in SmugMug Support
Doing a keyword search for my uploaded files finds some unaccounted for.

A keyword search will show most files in a few hours or even sooner.
But every once in a while a picture will not index for anything. I finally have to delete and upload again.
Here is one that hasn't indexed after several days even though those after it indexed right away.

http://www.dennismullen.com/Galleries/Bonaire/Bonaire-14/i-7JnWGhN

Cheers,
See my gallery at http://www.dennismullen.com

Comments

  • rnrjoshrnrjosh SmugMug Support Hero Posts: 250Registered Users Major grins
    edited April 5, 2014
    I am seeing that image appear in keyword searches now, so can you check again? It was strange, it looked like that image was working for smart galleries that were set to use that keyword, but not showing in the keyword searches themselves. I tried adding/removing an extra keyword, and I think that got the image to be reindexed again, which seemed to solve the problem.
    Josh
    SmugMug Support Hero
  • dennismullendennismullen Photographer Posts: 709Registered Users Major grins
    edited April 5, 2014
    rnrjosh wrote: »
    I am seeing that image appear in keyword searches now, so can you check again? It was strange, it looked like that image was working for smart galleries that were set to use that keyword, but not showing in the keyword searches themselves. I tried adding/removing an extra keyword, and I think that got the image to be reindexed again, which seemed to solve the problem.

    That picture works now, but...

    This keeps happening and I have to check every upload to make sure it is indexed.
    Here is another with the same problem. I have not had any luck resaving the keywords like you described.

    http://www.dennismullen.com/Galleries/Bonaire/Bonaire-14/i-TDTG5W6

    Cheers,
    See my gallery at http://www.dennismullen.com
  • dennismullendennismullen Photographer Posts: 709Registered Users Major grins

    My latest pictures keywords are not indexing again. This just started yesterday but it's been more then 24 hours.
    I give each picture the keyword "_all_pictures" so they will sort on the menu item "RECENT".

    Here is an example...

    https://www.dennismullen.com/Animals/Animals/i-scbwdx2

    Cheers,

    See my gallery at http://www.dennismullen.com
  • dennismullendennismullen Photographer Posts: 709Registered Users Major grins

    Two days later they finally indexed.

    See my gallery at http://www.dennismullen.com
Sign In or Register to comment.