Can't edit Menu block on Entire Site

ChancyRatChancyRat Soooo Beginner GrinnerOakland, CAPosts: 2,130Registered Users Major grins
edited June 4, 2019 in SmugMug Customization

I have one menu block on the home page and another on Entire Site. Currently I cannot edit the Menu block on the entire site, but can successfully on the home page.
The behavior on Entire Site is that the block is red. I can open it and add a link, and put the link in the right lineup, but save is not possible. I have to just exit the endeavor.

What is the fix for this?

Now that I look at this, is part of the problem that the right side red of Entire site is broken in and of itself? Rather than this being a Menu block problem? I have no idea what to do

Thanks.

(Edit: Maybe fixing this site-wide problem will then fix my site-wide Google Font problem (Buda is gone), which I haven't yet fixed, and which is documented here:
https://dgrin.com/discussion/comment/2082081)

Tagged:

Comments

  • Hikin' MikeHikin' Mike Walkin' like a Penguin! Atwater, CaPosts: 4,423Registered Users Major grins

    Perhaps you should contact the help desk. Nobody here can take a look at your "under the hood" stuff.

  • ChancyRatChancyRat Soooo Beginner Grinner Oakland, CAPosts: 2,130Registered Users Major grins

    Thanks Hikin'. I thought folks could see in the source code, sorry about that. I have emailed them.
    I wish the arial default font that has overridden Buda, would stop making me upchuck. {weak lol}

  • AllenAllen "tweak 'til it squeaks" St. Louis, MoPosts: 9,655Registered Users Major grins
    edited June 4, 2019

    On the right hand flyout you can click the menu there to edit it.
    You do not have to highlight "entire site".
    All widgets on page including menus will show there no mater what layer.

    Al - Just a volunteer here having fun
    My Website | My Blog
  • Hikin' MikeHikin' Mike Walkin' like a Penguin! Atwater, CaPosts: 4,423Registered Users Major grins

    Looking at the source code isn't going to help, unless I don't understand your question, which is possible.

  • ChancyRatChancyRat Soooo Beginner Grinner Oakland, CAPosts: 2,130Registered Users Major grins
    edited June 7, 2019

    Update: The RED wasn't an indicator of an error. That section is supposed to be red just like another section is green. The reason I couldn't add a link to the menu block is because down in all the links, one of them was broken. Nothing would reveal that except manually clicking each link and checking it. I have no idea why it would have broken since I haden't changed any links in months (probably years). But I did find the broken link, fixed it, and then could add a new link and save the menu block. Thanks to Smugmug Help. :)

Sign In or Register to comment.