link back to my website via google doesn't always work

west_coastie_canuckwest_coastie_canuck Registered Users Posts: 18 Big grins
edited May 14, 2009 in Bug Reporting
Hello,

When I do a search for my webpage "Fearon-Wood Photography", my homepage http://www.fearonwoodphoto.com/ should come up and does 80% of the time but once in awhile I get this message:

Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Reference #7.7a7d740.1242191769.0


I am trying to drum up more business and I know that this glitch would not impress new clients since they would immediately assume I don't have a webpage or am disorganized.

Please let me know what is going on here so this will be reliable.

Thank you.
[email protected]
Anne

Anne, British Columbia, Canada
Nikon D90 | Sigma 105mm | Sigma 18-200mm VR | Nikon 60mm | Sigma 10-20mm | Nikon 18-55 |
http://www.fearonwoodphoto.com/
"There's no magic in photography, just the messy intersection of physics and art".
~ Kirk Tuck

Comments

  • AndyAndy Registered Users Posts: 50,016 Major grins
    edited May 13, 2009
    Hi Anne,

    We're so sorry to hear about your viewing issues. If you recently
    updated MacOSX 10.5.6 and use Safari, we have noticed that there may be
    problems such as you're experiencing. For now, we suggest using Firefox
    instead as a temporary workaround. It appears that Apple may have broken
    something in their latest update as these errors are new and random for
    the people that updated.

    You can get Firefox here:
    http://getfirefox.com

    It's not only happening on SmugMug, but also on other sites. It's an
    Apple issue that you can see here:

    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1828195&start=0
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1828211&start=0

    Oh and our CEO just blogged about this:
    http://blogs.smugmug.com/don/2009/03/26/nasty-safari-bug-not-fixed-since-december/


    Let us know if that helps for the time being. Thank you for your
    understanding and we apologize again for the temporary inconvenience.
  • west_coastie_canuckwest_coastie_canuck Registered Users Posts: 18 Big grins
    edited May 14, 2009
    help...still problems
    Hi Andy,

    I took your suggestions and loaded Firefox which works well, but now I have another problem: all my pull-down menus in smugmug are gone and it just looks like a visitor view. So now I can't add new photos, customize my settings, use my tools, themes, homepage view, hide photos, etc.

    I still have a fair amount of tweaking to do and I am very frustrated because I am supposed to get this webpage cleaned up for an application to a stock photo agency today.

    Please help, thanks.


    Andy wrote:
    Hi Anne,

    We're so sorry to hear about your viewing issues. If you recently
    updated MacOSX 10.5.6 and use Safari, we have noticed that there may be
    problems such as you're experiencing. For now, we suggest using Firefox
    instead as a temporary workaround. It appears that Apple may have broken
    something in their latest update as these errors are new and random for
    the people that updated.

    You can get Firefox here:
    http://getfirefox.com

    It's not only happening on SmugMug, but also on other sites. It's an
    Apple issue that you can see here:

    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1828195&start=0
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1828211&start=0

    Oh and our CEO just blogged about this:
    http://blogs.smugmug.com/don/2009/03/26/nasty-safari-bug-not-fixed-since-december/


    Let us know if that helps for the time being. Thank you for your
    understanding and we apologize again for the temporary inconvenience.

    Anne, British Columbia, Canada
    Nikon D90 | Sigma 105mm | Sigma 18-200mm VR | Nikon 60mm | Sigma 10-20mm | Nikon 18-55 |
    http://www.fearonwoodphoto.com/
    "There's no magic in photography, just the messy intersection of physics and art".
    ~ Kirk Tuck
  • AndyAndy Registered Users Posts: 50,016 Major grins
    edited May 14, 2009
    Hi Andy,

    I took your suggestions and loaded Firefox which works well, but now I have another problem: all my pull-down menus in smugmug are gone and it just looks like a visitor view. So now I can't add new photos, customize my settings, use my tools, themes, homepage view, hide photos, etc.

    I still have a fair amount of tweaking to do and I am very frustrated because I am supposed to get this webpage cleaned up for an application to a stock photo agency today.

    Please help, thanks.
    Safari Bug is fixed, try Safari :D
    Your firefox, you seem to be blocking images from 3rd parties, it's a preference setting.
  • west_coastie_canuckwest_coastie_canuck Registered Users Posts: 18 Big grins
    edited May 14, 2009
    Hi Andy,

    Thanks for your prompt response but after trying both Safari and Firefox I still can't manage my smugmug page (adding photos, tools, customization, buy, etc.)

    Should I call your office?

    Anne
    Andy wrote:
    Safari Bug is fixed, try Safari :D
    Your firefox, you seem to be blocking images from 3rd parties, it's a preference setting.

    Anne, British Columbia, Canada
    Nikon D90 | Sigma 105mm | Sigma 18-200mm VR | Nikon 60mm | Sigma 10-20mm | Nikon 18-55 |
    http://www.fearonwoodphoto.com/
    "There's no magic in photography, just the messy intersection of physics and art".
    ~ Kirk Tuck
  • AndyAndy Registered Users Posts: 50,016 Major grins
    edited May 14, 2009
    Hi Andy,

    Thanks for your prompt response but after trying both Safari and Firefox I still can't manage my smugmug page (adding photos, tools, customization, buy, etc.)

    Should I call your office?

    Anne
    We'll help you right here :)

    are you sure you're logged in? Let's do this, please go to www.smugmug.com then login. Then click 'your photos' at the top of your page. You should now be here:

    http://afearonwood.smugmug.com and you should see the tools buttons at the top of your homepage. Let us know?

    20090514-x1es57uypg5nfcwxm2ttctwjnd.jpg
  • west_coastie_canuckwest_coastie_canuck Registered Users Posts: 18 Big grins
    edited May 14, 2009
    OMG...............I forgot to log in.................
    (VERY sheepish digital grin happening here on the west coast)

    ......it....works.....!!!!!

    thanks for helping a cloud-in-my-fuzzy-head-this-morning gal.
    clap.gif

    I think it happened when I wiped out my cookies, etc last night trying to fix Safari with smugmug.

    BTW, you guys are great--I am impressed with your prompt responses for help. Good site. Will recommend.
    Andy wrote:
    We'll help you right here :)

    are you sure you're logged in? Let's do this, please go to www.smugmug.com then login. Then click 'your photos' at the top of your page. You should now be here:

    http://afearonwood.smugmug.com and you should see the tools buttons at the top of your homepage. Let us know?

    20090514-x1es57uypg5nfcwxm2ttctwjnd.jpg

    Anne, British Columbia, Canada
    Nikon D90 | Sigma 105mm | Sigma 18-200mm VR | Nikon 60mm | Sigma 10-20mm | Nikon 18-55 |
    http://www.fearonwoodphoto.com/
    "There's no magic in photography, just the messy intersection of physics and art".
    ~ Kirk Tuck
Sign In or Register to comment.