Quote-reply not working in a thread

AceCo55AceCo55 Aussie GrinnerRegistered Users Posts: 945 Major grins
edited December 14, 2015 in Dgrin Forum Support
The "quote-reply' feature does not seem to be working in this thread. :dunno

http://www.dgrin.com/showthread.php?t=255906
My opinion does not necessarily make it true. What you do with my opinion is entirely up to you.
www.acecootephotography.com

Comments

  • RichardRichard Mildly bemused Madrid, SpainAdministrators, Vanilla Admin Posts: 19,441 moderator
    edited December 13, 2015
    AceCo55 wrote: »
    The "quote-reply' feature does not seem to be working in this thread. ne_nau.gif

    http://www.dgrin.com/showthread.php?t=255906
    It's working for me in this thread and the thread you linked to. We've seen this problem from time to time before, but AFAIK, never figured out what was causing it. ne_nau.gif
  • AceCo55AceCo55 Aussie Grinner Registered Users Posts: 945 Major grins
    edited December 14, 2015
    Richard wrote: »
    It's working for me in this thread and the thread you linked to. We've seen this problem from time to time before, but AFAIK, never figured out what was causing it. ne_nau.gif

    Thanks for checking and the information
    Still doesn't work for me - but I'm going to check browser cache

    Works in Chrome

    clear my Firefox cache does not fix it - oh well, minor irritation only as it just applies to this thread
    My opinion does not necessarily make it true. What you do with my opinion is entirely up to you.
    www.acecootephotography.com
Sign In or Register to comment.