Seem to have "lost" all my images in organiser

KarinaExPhanfareKarinaExPhanfare Melbourne, AustraliaPosts: 93Registered Users Big grins

Hi

I havent made any changes the past few weeks as I have mostly been working on getting everything into its original order (and am baffled as to why the order keeps changing all by itself).

The past few days when I have entered the organiser view this is all I get

and if I then click "done" in the organiser and go back out to my main site page - for any folder - this os all I see

I havent changed any privacy settings - the majority is all set to private at the moment while I work on it all. But surely that shouldnt be affecting what I see in the organiser screen ?

Comments

  • herojosieherojosie SmugMug Support Hero Posts: 66Registered Users Big grins

    Hi Karina,

    Can you write into us at [email protected] from the email address tied to your site? Then we can take a look into what is happening here.

    Thanks!

    Thanks,
    Josie
    SmugMug Support Hero
  • KarinaExPhanfareKarinaExPhanfare Melbourne, AustraliaPosts: 93Registered Users Big grins

    Will do - thanks Josie

  • MikeLaurelMikeLaurel Southern CaliforniaPosts: 67Registered Users Big grins

    Did you get an answer?

    I'm wondering if your galleries have the original photos or if you collected them from other galleries? I've sent a few "why can't I see this" or "why can I see this" emails to SmugMug support.

  • KarinaExPhanfareKarinaExPhanfare Melbourne, AustraliaPosts: 93Registered Users Big grins

    Yes the support team worked it out. Silly caching problem.

    I have no "collected" galleries as I deleted them all and reuploaded them as originals - as the collected business was far too much for me to keep track of.

Sign In or Register to comment.