Site not secure

AdysmithAdysmith UKPosts: 2Registered Users Beginner grinner
Good evening,
I seem to be having trouble with the my site, after the page loads I see something worrying in the task bar.
Right before the url address I have not secure, I assume its something to do with ssl or the like, has anyone else had this problem or can someone point me in the right direction to correct it.

www.ady-smith.co.uk is the address

Many thanks
Ady
Tagged:

Comments

  • Hikin' MikeHikin' Mike Walkin' like a Penguin! Atwater, CaPosts: 4,237Registered Users Major grins

    It's because some of the content are still using a http and not https. I noticed the link in your logo points to http://www.ady-smith.co.uk/. Fix that and you should be good to go.

  • AllenAllen "tweak 'til it squeaks" St. Louis, MoPosts: 9,524Registered Users Major grins
    edited February 18, 2019

    I think this can be solved by using relative links everywhere with in your site.
    Especially in menus.

    A homepage link would be just a "/" (slash)

    Leave off this part "http://www.ady-smith.co.uk" for relative links
    i.e.
    /MX/2017-Events
    /MX
    /MX/2017-Events/Bushton-AMCA-2717/i-GG2NLdt/A

    For photo links to embed in html.
    https:/photos.smugmug.com/MX/2017-Eve .... w49DN/2/842dd59e/S/IMG_8438-S.jpg
    this
    <img src="/MX/2017-Events/Bushton-AMCA-2717/i-NDw49DN/2/842dd59e/S/IMG_8438-S.jpg" />

    Al - Just a volunteer here having fun
    My Website | My Blog
  • AdysmithAdysmith UKPosts: 2Registered Users Beginner grinner
    Thanks for the support guys, you were correct it was all the links on the front page without https, the main problem was the counter I think!
    Thanks again for the valuable input.

    Ady
Sign In or Register to comment.