Email from forum now has explicit HTML but is plain text

FergusonFerguson Major grinsFort Myers, FloridaPosts: 1,281Registered Users Major grins

I've noticed the last week or so that the messages alerting me to new replies are coming as plain text, but contain html markup.

Is it just me, or has something broken?

Comments

  • RichardRichard Mildly bemused Madrid, SpainPosts: 18,935Administrators, Vanilla Admin moderator

    Hmm...I don't normally use email notification, so I haven't seen it. But if you reply to this post, I should get an email. Maybe post a screen shot of what you're getting.

  • FergusonFerguson Major grins Fort Myers, FloridaPosts: 1,281Registered Users Major grins

    Test reply.

    I am not at my desk currently, so don't have an easy way to post a screenshot. If this doesn't work though, I will.

  • RichardRichard Mildly bemused Madrid, SpainPosts: 18,935Administrators, Vanilla Admin moderator
    edited August 16, 2019

    OK, thanks. I got an email and see what you mean. I have raised the issue with the forum software vendor and will let you know what I hear.
    Edit: Vanilla support was able to recreate the problem, so hopefully it won't take too long to fix.
    Thanks again for letting us know.

  • FergusonFerguson Major grins Fort Myers, FloridaPosts: 1,281Registered Users Major grins
  • RichardRichard Mildly bemused Madrid, SpainPosts: 18,935Administrators, Vanilla Admin moderator

    It looks like Vanilla has fixed the problem. Let me know if you still see the markup as text.

  • FergusonFerguson Major grins Fort Myers, FloridaPosts: 1,281Registered Users Major grins

    Looks good, apparently it got fixed sometime in the last day +/-. Thank you.

  • RichardRichard Mildly bemused Madrid, SpainPosts: 18,935Administrators, Vanilla Admin moderator
Sign In or Register to comment.