Report Dgrin Upgrade Bugs Here

AndyAndy BicameralNew YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
edited December 20, 2005 in Dgrin Forum Support
So we've upgraded to VBulletin 3.5 - and there'll be some bugs and glitches and things we have to sort out. Please post 'em here in this thread! Thanks.
«134

Comments

  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 16, 2005
    kdog wrote:
    Location field in the member information block of each post is screwed up. It's presently showing the "Dream Goodies" field. eek7.gif


    Yep. I'm moving this to the bug thread I just started. Thanks!
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 16, 2005
    None of the icons in the edit window work
    Firefox-1.5/OS X

    Click on the "Insert Link" or "Insert Image" icon and nothing happens. Same for "bold", &etc.

    But you guys must know this.

    Looks like it will have some nice features when it's all done, though. Undo/redo in basic mode, for example.
    If not now, when?
  • bfjrbfjr Which Way Did They Go Registered Users Posts: 10,980 Major grins
    edited December 16, 2005
    none of the edit icons work in Mac Safari.
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    bfjr wrote:
    none of the edit icons work in Mac Safari.


    do you mean these icons?

    underlining

    bold....

    I'm using Safari to type this post....
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    rutt wrote:
    Firefox-1.5/OS X

    Click on the "Insert Link" or "Insert Image" icon and nothing happens. Same for "bold", &etc.

    But you guys must know this.

    Looks like it will have some nice features when it's all done, though. Undo/redo in basic mode, for example.

    Digital Grin on SmugMug

    I'm typing this post response in Firefox 1.5
  • DavidTODavidTO Mod Emeritus Thousand Oaks, CARegistered Users, Retired Mod Posts: 19,160 Major grins
    edited December 17, 2005
    Andy wrote:
    Digital Grin on SmugMug

    I'm typing this post response in Firefox 1.5


    Yeah, but the buttons don't work.
    Moderator Emeritus
    Dgrin FAQ | Me | Workshops
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    DavidTO wrote:
    Yeah, but the buttons don't work.

    Please be specific - WHAT buttons - which editing mode etc... thank you.. details are important for this sort of thing.
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    DavidTO wrote:
    Yeah, but the buttons don't work.
    • one
    • two
    • three
    • four
    • five
    • what is DavidTO talking about?
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    DavidTO wrote:
    Yeah, but the buttons don't work.
    1. Wysiwig
    2. is
    3. working
    4. also
    This is in Firefox 1.5.
  • DavidTODavidTO Mod Emeritus Thousand Oaks, CARegistered Users, Retired Mod Posts: 19,160 Major grins
    edited December 17, 2005
    Andy wrote:
    Please be specific - WHAT buttons - which editing mode etc... thank you.. details are important for this sort of thing.


    Uh, any of them. Safari 2, standard editing.

    None of the formatting palette works, none of the smilies on the right, "more" doesn't work just beneath those...

    I could choose a post icon, though...
    Moderator Emeritus
    Dgrin FAQ | Me | Workshops
  • jwearjwear learning now shoot & cuss LOS ANGELESRegistered Users Posts: 7,998 Major grins
    edited December 17, 2005
    posting pic
    you can not post a picture, attach files is out non working -the pictures on top not! there lots of things not working --no thumbs up in this case you need a thumbs down
    Jeff W

    “PHOTOGRAPHY IS THE ‘JAZZ’ FOR THE EYES…”

    http://jwear.smugmug.com/
  • bfjrbfjr Which Way Did They Go Registered Users Posts: 10,980 Major grins
    edited December 17, 2005
    Andy I don't know how much more specific we can be

    None of them work in Safari, Firefox

    You can click on any of from Bold.......to.............Php and nothing happens

    no smileys work
    basically all of them seem broken
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    bfjr wrote:
    Andy I don't know how much more specific we can be

    None of them work in Safari, Firefox

    You can click on any of from B.......to.............Php and nothing happens


    Guys maybe logout, clear your cookies etc
    I'm alternating between firefox and safari and having zero troubles with the things you are reporting - please try again and i'll check when i land tomorrow in NYC (redeye flight in 10 mins).

    1337314-L.jpg

    It's all working - buttonwise, for me - here's a pic I posted with the buttons...
  • jwearjwear learning now shoot & cuss LOS ANGELESRegistered Users Posts: 7,998 Major grins
    edited December 17, 2005
    look at location under avatar I am now in 500+ moved out of LA
    Jeff W

    “PHOTOGRAPHY IS THE ‘JAZZ’ FOR THE EYES…”

    http://jwear.smugmug.com/
  • AllenAllen "tweak 'til it squeaks" St. Louis, MoRegistered Users Posts: 9,963 Major grins
    edited December 17, 2005
    All working in Firefox 1.5

    fdg
    gadfg ghr ghfgth rhy rhrolleyes1.gifthumb


    43859725-Ti.jpg
    Al - Just a volunteer here having fun
    My Website index | My Blog
  • bfjrbfjr Which Way Did They Go Registered Users Posts: 10,980 Major grins
    edited December 17, 2005
    Ok guys that looks like it's it

    I've logged out and restart my Mac and all is working now.

    I also ran MacJanitor
  • David_S85David_S85 Spotter of Dgrin Spam and Oddities ChicagolandAdministrators Posts: 12,923 moderator
    edited December 17, 2005
    Locations are now are our dream goodies. OOps! I should just type in something like "living in paradise" and take care of both at the same time.
    My Smugmug
    "You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 17, 2005
    Maybe it works for administrators but not for others? If I put my mouse on top of the the "Insert Link" icon, the one that looks like a letter, and click, NOTHING happens. The mouse pointer doesn't change shape. But if I hover, I do get a help message. This is true of all the icons. ALso I can't change edit modes by clicking on the edit mode button.
    If not now, when?
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 17, 2005
    Logged out and back in. Still no go.
    If not now, when?
  • DavidTODavidTO Mod Emeritus Thousand Oaks, CARegistered Users, Retired Mod Posts: 19,160 Major grins
    edited December 17, 2005
    Restart, cleared cookies, still no worky.
    Moderator Emeritus
    Dgrin FAQ | Me | Workshops
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 17, 2005
    Html
    You guys might consider this a bug.

    It says HTML code is on.

    And indeed it does seem to be on. I hope you leave it on, but I'm guessing you won't.
    If not now, when?
  • jwearjwear learning now shoot & cuss LOS ANGELESRegistered Users Posts: 7,998 Major grins
    edited December 17, 2005
    david I did it twice and now things work [I hate it when he is right ] but location is still funnythumb.gif
    Jeff W

    “PHOTOGRAPHY IS THE ‘JAZZ’ FOR THE EYES…”

    http://jwear.smugmug.com/
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 17, 2005
    It works for me now. I had to really clear the cookies from the firefox preferences menu command and restart firefox. I think I also cleared the cache. One great bug fix: back and forward no longer loose the a post being composed in WYSIWYG mode!
    If not now, when?
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 17, 2005
    Is the original poster of a thread supposed to be able to delete it? What if no one else has replied to it yet?

    In any case, no can do now.
    If not now, when?
  • David_S85David_S85 Spotter of Dgrin Spam and Oddities ChicagolandAdministrators Posts: 12,923 moderator
    edited December 17, 2005
    rutt wrote:
    Is the original poster of a thread supposed to be able to delete it? What if no one else has replied to it yet?

    In any case, no can do now.

    Rutt, if you are referring to the HTML thread/post, I just tried to move it into here, but I couldn't (probably 'cause I don't know how yet). ne_nau.gif
    My Smugmug
    "You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
  • RichardRichard Mildly bemused Madrid, SpainAdministrators, Vanilla Admin Posts: 19,594 moderator
    edited December 17, 2005
    Andy wrote:
    So we've upgraded to VBulletin 3.5 - and there'll be some bugs and glitches and things we have to sort out. Please post 'em here in this thread! Thanks.
    Posting seems to have changed in the last 12 hours. I had to insert a bit of html to get a line break--just a return character used to do the trick. The [more] smilies link does not open the smilies window. Changed, but not a problem: the text entry area used to be black background, white text; it is now white background and black text. FYI.
  • ruttrutt Cave canem! Registered Users Posts: 6,511 Major grins
    edited December 17, 2005
    Not turned on in every forum, for example it's off in the "People" forum. But it is turned on in this forum.
    If not now, when?
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    rutt wrote:
    You guys might consider this a bug. <h1>It says HTML code is on.</h1>

    And indeed it does seem to be on. I hope you leave it on, but I'm guessing you won't.

    HTML code is / should be turned off for all forums. Please let me know if you find otherwise <img src="https://us.v-cdn.net/6029383/emoji/thumb.gif&quot; border="0" alt="" >
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    rsinmadrid wrote:
    Posting seems to have changed in the last 12 hours. I had to insert a bit of html to get a line break--just a return character used to do the trick. The [more] smilies link does not open the smilies window. Changed, but not a problem: the text entry area used to be black background, white text; it is now white background and black text. FYI.

    Hi rs, a lot of this is style- and browser- dependent it seems. I'm able to post, use all the post-creation/editing icons in Firefox no problem. I got the smilies box, too. Please logoff dgrin, clear your cookies for dgrin, and re-start your browser.

    ear.gif
  • AndyAndy Bicameral New YorkRegistered Users Posts: 50,154 Major grins
    edited December 17, 2005
    DavidTO wrote:
    Restart, cleared cookies, still no worky.
    No worky for Firefox AND Safari? Turn PithHelmet off?
Sign In or Register to comment.